AromaTouch

Een uur lang volledige ontspanning tijdens een zachte, ritmische massage van je rug, hoofd en voeten met gebruik van essentiële oliën…

…dat is wat je kan verwachten van een AromaTouch behandeling.

Aanraking is zo belangrijk voor elk mens. De tastzin is het eerste zintuig dat we ontwikkelen en waarschijnlijk het laatste, dat we verliezen. Een massage verlaagt stresshormonen en verhoogt tegelijkertijd het serotonine en dopamine gehalte in ons lichaam waardoor we ons weer beter gaan voelen en het zelf genezende vermogen toeneemt. Hiervoor heeft ons lichaam meer dan 5 miljoen receptoren, die op aanraking reageren.

Maar hoe vaak worden we nog met intentie aangeraakt? Hoe vaak nemen we in de hectiek van het dagelijkse leven nog de tijd voor onszelf en geven we ons lichaam de weldaad, rust en ontspanning, die zo simpel en eenvoudig is en zo veel voor onze emotionele balans en gezondheid kan betekenen?

Ik nodig je van harte uit, om een keuze voor jezelf te maken en jezelf de aandacht en liefde te gunnen, die je hebt verdiend.

Tijdens de behandeling kan je alle dagelijkse perikelen loslaten en jezelf helemaal ontspannen. Zo kunnen geest en ziel heerlijk genieten en kan je lichaam zich ontspannen door de zachte aanraking en het heerlijke aroma van de therapeutische essentiële oliën.

De behandeling vindt plaats op de rug, het hoofd en de voeten (reflexzones). Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan en plan na de behandeling niet meteen een zakelijke afspraak. Je raakt in diepe ontspanning en het zal een tijdje duren tot je na de behandeling weer in het hier & nu bent “geland”. Omdat de behandeling ook over je hoofd gaat, zit daarna je kapsel waarschijnlijk niet meer ideaal, houd hiermee rekening. Na de behandeling is er voldoende tijd om rustig bij te komen en een glas water of lekker warm kopje koffie of thee te drinken.

Plan dus minimaal 1,5 uur tijd voor jezelf in.

Het doel van een AromaTouch behandeling is het  evenwicht van een gezond zenuwstelsel te ondersteunen. Hierbij worden 8 op elkaar afgestemde essentiële oliën en een neutrale draagolie gebruikt.

Eenvoudig en intuïtief

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen.

Heerlijk om ook zelf toe te kunnen passen bij je partner of kinderen!