Verbeter je weerstand met etherische oliën

Waarom en op welke wijze gebruik ik etherische oliën;

“Ik zie etherische oliën als een middel om in te zetten wanneer ik merk dat mijn eigen immuunsysteem hulp kan gebruiken. Ik doe dat meestal zodra ik iets aanvoel komen, hiermee voorkom ik vaak ziekte of ongemak. Of het is veel sneller over.

Het liefste wil ik natuurlijk ziekte voorkomen. Dit probeer ik door genoeg te rusten, gezond te eten, natuurlijke supplementen te nemen als aanvulling op mijn voeding , stress te hanteren op een manier die goed voelt voor mij. En regelmatige beweging waar ik plezier aan beleef.

Puur natuurlijke oliën helpen mij dan ook goed in dit proces. En eerlijk? Heel soms ook niet genoeg, wat daar dan ook de reden voor is . Misschien “ moet” mijn lichaam echt rust nemen en dat doe ik alleen als ik ziek ben bijvoorbeeld of ik heb te lang gewacht voor ik actie heb ondernomen.

Verder is het met olie net zo als met “ gewone” medicatie ; uitzoeken en proberen wat het beste voor jou persoonlijk werkt. En het zien als ondersteuning van je eigen zelf herstellend vermogen.

Ik vind het zelf zeer geruststellend, altijd een natuurlijk middel in huis te hebben waarvan je weet dat het je lichaam ondersteunt en niet belast.”

Verbeter je weerstand met On Guard beschermende samenstelling.

Regelmatig krijg ik vragen van mensen die een keelpijn voelen opzetten, hoesten, snotterig zijn en/ of zich niet fit voelen. Al deze klachten ontstaan omdat we vatbaar zijn voor virussen en bacteriën doordat onze weerstand niet sterk genoeg is op dat moment. Met behulp van etherische oliën kun je perfect je weerstand onderhouden.

Ikzelf gebruik hiervoor de On Guard blend, 15 ml. Verkrijgbaar in vier verschillende varianten.

De softgel capsule om makkelijk (onderweg) in te nemen, beadlets (kleine bolletjes met 1/4 druppel per bolletje) en keel pastilles.

-On Guard olie blend 15ml

-On Guard softgel

-On Guard Beadlets

-On Guard pastilles (snoepjes)

OnGuard is een mix van de volgende oliën:

▪ Wilde Sinaasappel (Wild Orange)

▪ Kruidnagel (Clove)

▪ Kaneel (Cinnamon Bark)

▪ Eucalyptus radiata

▪ Rozemarijn (Rosemary)

On Guard® etherische olie blend is met haar unieke aroma één van dōTERRA’s meest veelzijdige samengestelde oliën. On Guard is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakken te reinigen of om de atmosfeer te zuiveren door middel van een diffuser. En On Guard® essentiële olie blend is uitstekend voor het elimineren van pathogenen en micro-organismen dankzij de krachtige eigenschappen van de bestanddelen.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Dit houdt in; puur en zuiver ALLEEN plantmateriaal.

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken

* Deze producten zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. 

3 GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN;

Aromatisch;

Vernevelen via een diffuser

De OnGuard (15ml) olie is perfect voor in de diffuser, via de lucht komt de olie in je bloedbaan waar het jouw immuunsysteem versterkt in de strijd tegen ziektekiemen. Fijn ook om andere mensen bij jou in huis, die snotteren en hoesten, te ondersteunen.

Voor een gemiddelde woonkamer gebruik ik 4 tot 5 druppels in de diffuser.

Topisch;

Verdund aanbrengen op de huid

On Guard olie kun je dagelijks onder je voeten smeren. 1 of 2 druppels in het midden van je voeten worden opgenomen door je huid en komen in je bloedstroom. Binnen 25 minuten kunnen deze 2 druppels iedere cel van je lichaam bereiken. 2X per dag onder de voeten voor een sterke weerstand.

Intern;

Innemen met water, honing of een lege capsule (let op, niet elke olie is geschikt voor inname, lees goed de info op het flesje of vraag het mij. Kinderen onder de 6 jaar nemen geen olie intern.

On Guard beadlets heb ik altijd bij me in mijn tas. Makkelijk wanneer ik buiten de deur ben en de olie niet gemakkelijk kan nemen. Bij keelpijn wissel ik ze af met de pastilles.

On Guard softgels zijn geschikt voor volwassenen die tijdens de maanden met de “R” in de maand zichzelf extra willen beschermen omdat dit toch de maanden zijn waar iedereen vatbaarder is. Iedere ochtend een softgel innemen zal je algehele gezondheid en afweer systeem ondersteunen. Deze softgels zijn krachtiger dan de essentiële olie die je onder je voeten gebruikt omdat hier nog ander oliën aan toegevoegd zijn (Oregano, Black Pepper en Melissa). Gebruik deze softgels drie weken dagelijks en stop dan twee weken alvorens weer te beginnen. Of 1 per dag als onderhoud wanneer je voelt dat je extra steun kunt gebruiken en vaker wanneer je eerste symptomen van ziekte opmerkt .

On Guard Pastilles zijn te gebruiken bij een zere keel. Ze brengen verlichting en zijn heerlijk kruidig en toch zoet.

Naast deze producten heeft doTERRA nog een hele On Guard lijn. Denk dan aan tandpasta, schoonmaakmiddel, wasmiddel enz..


EMOTIONELE ONDERSTEUNING OM BETER BIJ JEZELF TE KUNNEN BLIJVEN

Elke olie heeft naast de fysieke werking ook een emotioneel/spiritueel thema.

Zoals deze samengestelde olie fysieke ziektemakers op afstand houdt, kan het je ook helpen je emotioneel sterker te voelen als je negatieve energieën ervaart. Deze olie is enorm behulpzaam om je innerlijke Zelf te versterken, waardoor je beter voor je zelf kunt opkomen en minder last hebt van andere energieën om je heen.

Als je het moeilijk vindt om je grenzen duidelijk aan te geven en je teveel mensen toelaat of (onbewust) dichterbij laat komen dan goed voelt, zodat je eigen ruimte niet meer duidelijk is, kan On Guard een fijne steun zijn.

Je ervaart meer kracht om duidelijk “Nee” te zeggen en je zal jezelf niet meer zo snel verliezen in ongezonde, ongelijkwaardige of ‘zuigende’ relaties of in wat anderen van jou zullen denken.

Inhaleer hiervoor de olie vanuit het flesje, verstuif of gebruik een roller op de polsen.

Naast On Guard zijn er nog veel andere oliën die ook een sterk positief effect hebben op je immuunsysteem;

Melaleuca (theeboom)

Rosemary (rozemarijn)

Clove (kruidnagel)

Frankincense (boswellia / wierook)

Geranium

Lemon (citroen)

Thyme (tijm)

Lemongrass (citroengras)

*uit onderzoek blijkt na toediening van deze olie een verhoogd aantal immuunsysteemcellen (Walter et al 2004)

Of je maakt je eigen beschermende blend met die oliën die in de On Guard blend zitten :

( kruidnagel, rozemarijn, wilde sinaasappel, kaneel en eucalyptus)

Deze oliën kun je ook innemen, uitgezonderd de soort eucalyptus die je los kunt kopen, deze is niet geschikt om in te nemen maar wél heel goed om te verstuiven in een diffuser.

SPECIFIEK RECEPT BIJ EERSTE ZIEKTEVERSCHIJNSELEN;

Het recept om te gebruiken bij de eerste verschijnselen van ongemak is ‘FLOOM’. Genoemd naar de eerste letters van de vijf oliën die in het recept voorkomen.

Meng in een leeg 10 ml flesje (met rollerballetje) gelijke hoeveelheden van de hieronder genoemde oliën en vul dat aan met gefractioneerde kokosolie. Breng deze formule vervolgens elk uur aan in je nek en onder de voetzolen. Dat doe je de eerste vijf uur. Daarna vervolg je dit recept 4-6 keer per dag tot je immuunsysteem de ziekteverwekkers uit je lijf heeft gewerkt.

• 10 druppels Frankincense

• 10 druppels Lemon

• 10 druppels On Guard (!!!)

• 10 druppels Oregano

• 10 druppels Melaleuca

Wat ik persoonlijk daarnaast nog doe: ik meng deze vijf oliën in een lege VeggieCap (capsule) en die neem ik oraal (via de mond) in met een groot glas water. Daarbij gebruik ik van elke olie twee druppels afgevuld met gefractioneerde kokosolie.

Er is ontzettend veel mogelijk; luister vooral ook naar je eigen gevoel en intuïtie .

Bestel via de WEBSHOP

http://www.mydoterra.com/puredirection

OF …
Zo haal je oliën goedkoper in huis;

Maak jouw eigen kortingsaccount aan. Je betaalt daarvoor éénmalig 25,- euro en met een starterskit vervalt die zelfs. Vervolgens koop je daarmee het hele jaar al je producten voor groothandelsprijzen, met 25% korting!

Wil je liever graag eerst persoonlijk advies over wat het beste past bij jou? Neem dan contact met mij op; ik help je graag verder.

Stuur mij gerust een mail, app of bel ;

Judith Edel- judith@puredirection.nl– 0624216171