Wat kan ik jou bieden?

Hoe help ik jou je beter te voelen?

De hoeveelheid beschikbare informatie en verschillende manieren om gezonder te leven en van bepaalde klachten af te komen, maakt dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Wat ik bied is verlichting door Licht en Makkelijk

Door jouw klachten en hulpvragen te inventariseren kan ik jou adviseren hoe jouw pad naar puur welzijn licht en makkelijker wordt.

Ik ben opgeleid tot fysiotherapeut en daarnaast heb ik 16 jaar ervaring als Medisch Telefonisch Hulpverlener. Door mijn kennis en ervaring hoor ik tijdens het luisteren wat voor jouw specifieke klacht een oplossing kan zijn. Jouw klacht kan zowel een fysiek probleem als een ongewenste gemoedstoestand zijn.

Samen bepalen we waar jij mee geholpen bent. Het doel is dat jij gezonder leert leven, lekkerder in je vel gaat zitten of eindelijk dát gaat doen waar je werkelijk blij van wordt.

Kennismakings-call; gratis

In een 20 minuten vrijblijvend telefonisch introductiegesprek krijgen we van elkaar een indruk wat ik jou kan bieden gezien jouw hulpvraag. 

PureDirection sessie; kosten 90 Euro incl btw (inclusief een follow up call van 20 minuten na een maand voor vragen en bijsturing waar nodig)

Een sessie duurt 90 minuten en hierin voel en luister ik naar jouw verhaal. Mijn talent is het aanvoelen en inschatten op intuïtief niveau wat jij op dit moment nodig hebt om verder te kunnen op jouw pad naar puur welzijn. Dit gesprek is om jouw hulpvraag boven tafel te krijgen gericht op fysieke en/of mentale vooruitgang.

Daarbij stellen we samen vast welke behandeling bij jou past en waar we prioriteit aan geven. Belangrijk is dat jij er blij van wordt en dat jij ervaart dat dit proces ook Licht en Makkelijk kan zijn.

Indien van toepassing, adviseer ik je over natuurvoeding die bij jou en jouw leven past, je krijgt een advies op maat voor bij jou passende etherische plant oliën of een combinatie van beiden.

Mijn voedingsadviezen zijn gebaseerd op mijn ervaringen en de methode van Medical Medium. Mijn  olie adviezen zijn gebaseerd op de werking van de etherische oliën van doTERRA .

Inspiratie-Workshops: kosten variëren. Zie agenda

  • Natuurlijke ondersteuning van een gezond lichaam.
  • Emoties in balans
  • Energetisch detoxen
  • Intro en tasting ;Medical medium voedingsadvies en Inspiratie

AromaTouch behandeling;

Deze ontspannende rug- en voetenmassagebehandeling die het zenuwstelsel kan ondersteunen bij het natuurlijk evenwicht, wordt uitgevoerd met etherische oliën.

Bied ik selectief aan nav ons kennismaking gesprek. 

Duur behandeling 60 minuten 

Doorverwijzing;

Daarnaast beschik ik over een netwerk van specialisten. Ik gebruik mijn intuïtie om samen met jou in te voelen welke specialist jou het beste verder vooruit kan helpen. Het kan zijn dat ik jou naar hen doorverwijs voor een nog beter resultaat. 

Deze specialisten ben ik op mijn eigen zoektocht naar puur welzijn tegengekomen en hebben mij persoonlijk zeer goed kunnen helpen en kan ik dus van harte aanbevelen. 

Graag werk ik met mensen die de verantwoording over hun leven ( terug) willen nemen. Voor hun fysieke gezondheid, hun mentale welzijn én voor dat wat ze hier te dóen hebben..

Ik loop daarin een stukje mee op jouw pad. Vaak ziet een ander nét wat duidelijker waar jouw volgende stapsteen ligt , welke actie te ondernemen. Of je dat uiteindelijk ook doet is aan jou. 

Ik ben ben groot voorstander van eigen Vrije Wil. 

Hoe je weet of een bepaalde stap “ juist” is? ALS HET GOED VOELT.

En hierop te vertrouwen. 

En eventueel te durven vragen om hulp.

Want niemand hoeft het alleen te doen.